Για Τηλεφωνικές Κρατήσεις καλέστε το 210 3212084
ΜΗΤΕ - 0206E60000460500

ΜΑΛΤΑ

6ΗΜΕΡΗ Αεροπορική ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΜΑΛΤΑ

1η μέρα  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και αναχώρηση για τη Μάλτα. Άφιξη και ξενάγηση στην πανέμορφη πρωτεύουσα της VALETTA. Η εκδρομή ξεκινάει από τους κήπους της Μπαράκα, συνεχίζεται με την επίσκεψη στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη, το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και ολοκληρώνεται με την οπτικοακουστική προβολή «Malta Εxperience Show» στο Μεσογειακό Συνεδριακό Κέντρο.

2η μέρα  Επίσκεψη μισής μέρας στις ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ. Η περιοχή αυτή βρίσκεται στη νότια όχθη του Μεγάλου Λιμανιού, εκεί που ήταν το κεντρικό σημείο της ζωής στη Μάλτα κατά τη διάρκεια της περιόδου των Ιπποτών του Αγ.Ιωάννου. Επίσκεψη στους Κήπους του Gardjola με τα επιβλητικά οχυρά, τα οποία ήταν τα παρατηρητήρια της Senglea. Συνεχίζουμε για την πόλη Βιττοριόζα που ονομάστηκε έτσι μετά τη νίκη των Μαλτέζων ενάντια στους Τούρκους Οθωμανούς το 1565. Η εκκλησία του Αγ.Λαυρεντίου, είναι μια από τις Μεσαιωνικές Εκκλησίες που θα επισκεφθούμε μαζί με το παρεκκλήσι του Αγ. Ιωσήφ. Σύντομη μίνι κρουαζιέρα (καιρού επιτρέποντος) γύρω από το λιμάνι. Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα επισκεφθούμε το Βικτωριανό φρούριο της Ρινέλλα.

3η μέρα  Επίσκεψη μισής μέρας στη ΜΕΔΙΝΑ, την παλαιά πρωτεύουσα του νησιού. Η περιήγηση στη «Σιωπηλή Πόλη» όπως αποκαλείται η Μεντίνα, αρχίζει με τα αμυντικά οχυρά που χρονολογούνται από τον 9Ο αιώνα. Διασχίζουμε τη μεσαιωνική πόλη για να επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, ένα αριστούργημα μπαρόκ αρχιτεκτονικής και τα οχυρά με την πανοραμική θέα του νησιού. Η επίσκεψη ολοκληρώνεται με την οπτικοακουστική προβολή «Medina Experience», μια αναδρομή στο χρόνο με όλα τα σημαντικά της περιοχής.

4η μέρα  Μέρα ελεύθερη στη SLIEMA να απολαύσετε το μπάνιο σας σε κάποια κοντινή παραλία ή να χαλαρώσετε.

5η μέρα  Ολοήμερη επίσκεψη στο Γκόζο, που είναι το δεύετρο μεγαλύτερο μησί της Μάλτας και θεωρείται οτι βρισκόταν εκεί, η μυθική κατοικία της Καλυψούς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδρομής θα επισκεφθούμε πρώτα τους Προϊστορικούς Ναούς της Grantija με τα εντυπωσιακά τείχη, που σε μερικά σημεία έχουν ύψος 14 μέτρα και ζυγίζουν αρκετούς τόνους. Μετά θα συνεχίσουμε για να δούμε την εκκλησία «Ta Pinou», την «Cittadella» στη Βικτώρια, τον κόλπο του Xlendi και τα υψώματα Qala. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερο για ψώνια στην αγορά με τις διάσημες τοπικές δαντέλες και τα πλεκτά. Τέλος θα επιβιβαστούμε στο ferry από το λιμάνι Mgarr για την επιστροφή στη Μάλτα.

6η μέρα Πρωινό ελεύθερο για τα τελευταία ψώνια στην αγορά της SLIEMA. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Βαλέτα, όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την τιμή

Powered by NBW