Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Το γραφείο μας

 

Το Ταξιδιωτικό μας γραφείο  λειτουργεί από το 1985 με μια δυναμική παρουσία στο χώρο του Τουρισμού και είναι μέλος του οργανισμού  ΙΑΤΑ. Δημιουργήθηκε από 2 νέους ανθρώπους με σπουδές σε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Marketing.

 

Η εταιρεία μας ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΑΡΛΙΑΝ Α.Ε.  «HIMALAYA TRAVEL» βρίσκεται σε ιδιόκτητα γραφεία στην Αθήνα, Φιλελλήνων 4, στη πλατεία Συντάγματος με άδεια λειτουργίας ΕΟΤ (ΜΗΤΕ) Νο. 0206Ε60000460500. Είναι μέλος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων (ΗΑΤΤΑ), της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορέων ( Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α) και διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001-2008 για όλες τις υπηρεσίες που παρέχει.

 

Το προσωπικό που απασχολεί, εργάζεται με την προσωπική επίβλεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γιώργου Δημόπουλου και του Διευθυντή Πωλήσεων κ. Άλεν Ναρλιάν. Όλοι οι εργαζόμενοι διακρίνονται για την επαγγελματική τους κατάρτιση και εξυπηρέτηση. Παρακολουθούν συνεχώς τις εξελίξεις στη Τουριστική αγορά και με ευελιξία στον τρόπο σκέψης αναζητούν πάντα την καλύτερη λύση για τον πελάτη. Όλα τα τμήματα του γραφείου μας είναι πλήρως μηχανογραφημένα και ειδικά το τμήμα κρατήσεων, έχει ηλεκτρονική πρόσβαση και δυνατότητα απευθείας πωλήσεων με όλες τις αεροπορικές εταιρείες και τους μεγαλύτερους προμηθευτές ξενοδοχείων παγκοσμίως.

 

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας, μας εντάσσει ανάμεσα στα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά γραφεία της Αθήνας προσφέροντας μάλιστα κάθε είδος τουριστικής υπηρεσίας με εξειδίκευση στις On-line κρατήσεις, επαγγελματικά ταξίδια, συνέδρια, προγράμματα θρησκευτικού τουρισμού κ.ά.

 

Το πελατολόγιο μας αποτελείται από μικρές, μεσαίες και μεγάλες Ιδιωτικές και Δημόσιες επιχειρήσεις, Υπουργεία, Πανεπιστήμια, Οργανισμοί, Κολλέγια, μεμονωμένοι πελάτες και Φοιτητές.

 

Λειτουργία γραφείου από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 18:00. Μετά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου, Σάββατο και Κυριακή 24ώρο τηλέφωνο επικοινωνίας, 365 μέρες το χρόνο, μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα ανάγκης για οποιοδήποτε πρόβλημα και βοήθεια χρειαστείτε στην διάρκεια του ταξιδιού σας: 6932450494, 6944334946.

Οι βραβεύσεις του γραφείου μας

Τo Himalaya Travel βραβεύτηκε, από την HATTA, στην κατηγορία έντυπα Θρησκευτικού Τουρισμού για το έντυπο «ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» στην κατηγορία Θεματικού Τουρισμού.
Τo Himalaya Travel βραβεύτηκε, από την HATTA, για το website WWW.PILGRIMTOURS.GR στην κατηγορία Ιστοσελίδας Θεματικού Τουρισμού.

Η γνώμη των πελατών μας μετράει

Αξιότιμε κ. Δημόπουλε,

ως Πρόεδρος της Επιστημονικής Οργανωτικής Επιτροπής ..

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

73o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ SNTS

Με ιδιαίτερη τιμή και εγκάρδιες ευχαριστίες - Χ.Κ.

Αξιότιμε κ. Δημόπουλε,

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας ..

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με Εκτίμηση

Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Ι. Μαρούλης

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ, 19-25.07.2018

Αξιότιμε κ. Δημόπουλε,

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας ..

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Μετ`ευχών και τιμής

Ο Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Αγίοι Τόποι, 19-25 Ιουλίου 2018

Χαίρετε & καλημέρα κ. Δημόπουλε,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε & συνχαρούμε θερμά, για την άρτια οργάνωση του Αγίου Προσκυνήματος 19-25/07/2018. Επίσης, παρακαλώ σημειώσατε, την εξαιρετική παρουσία της κα Σ. τόσο σε γνώσεις, πίστη, ήθος & επαγγελματισμό, καθόλη την διάρκεια του προσκυνήματος μας.

Θερμούς χαιρετισμούς & ευχές για καλό σας Σαββατοκύριακο. Φιλικά Σ. & Χ.Π.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Σας γράφω για να σας ευχαριστήσω τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου καθώς και οι φίλοι μας οι εκδρομείς για το άψογο ταξίδι που είχαμε στους Άγιους Τόπους από 8 μέχρι 14 Ιουνίου. Ήταν πράγματι ένα εξαίρετο ταξίδι από όλες τις πλευρές: Το πρόγραμμα εκτελέστηκε στην εντέλεια. Η ξενάγηση του υπεύθυνου της εκδρομής ήταν πολύ κατατοπιστική, διαφώτιζε τους εκδρομείς και φύγαμε από τους Άγιους Τόπους πάρα πολύ ευχαριστημένοι από όσα είδαμε και ακούσαμε. Είναι η πέμπτη φορά που επισκεπτόμαστε τους Άγιους Τόπους αλλά είναι η πρώτη φορά που νιώσαμε τόσα συναισθήματα και ικανοποίηση. Ευχόμαστε όπως ο Πανάγαθος Θεός να σας βοηθά στο έργο σας για να γνωρίσουν όσον το δυνατό περισσότεροι τους Τόπους που γεννήθηκε, περπάτησε, έζησε, βασανίστηκε αλλά και αναστήθηκε ο Κύριός μας.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Ε.Π.

Θέλω να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο πρακτορείο ταξιδίων σας για την πολύ καλή οργάνωση της εκδρομής που έγινε στους Άγιους Τόπους και να συγχαρώ ιδιαίτερα την ξεναγό σας η οποία επέδειξε έναν άριστο επαγγελματισμό, συνέπεια, καλοσύνη και ευγένεια προς όλους.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Β.Π.

Η Επιτροπή του Ταμείου Ευημερίας του Προσωπικού του ξενοδοχείου μας δραστηριοποιείται με πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και εκδρομές αρκετά χρόνια και πάντα με την υποστήριξη όλων των υπαλλήλων του ξενοδοχείου μας και των διοργανωτών. Κάθε χρόνο αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία και διοργανώνουμε μια εκδρομή. Φέτος η εκδρομή μας αυτή ήταν επιτυχής και σε όλους αξέχαστη γιατί μαζί με την αμέριστη συμπαράσταση και φροντίδα του ταξιδιωτικού σας γραφείου δημιούργησε θετικές εκπλήξεις σε όλους.

Η εκδρομή ήταν πραγματικά συναρπαστική και άφησε ευχαριστημένους όλα τα μέλη του γκρουπ. Τόσο εγώ ως διοργανώτρια όσο και οι συμμετέχοντες φύγαμε με την υπόσχεση ότι θα ξαναπραγματοποιήσουμε αντίστοιχη εκδρομή με το γραφείο σας στο μέλλον και έτσι θα μας δοθεί η δυνατότητα να σας τιμήσουμε για ακόμη μια φορά για την προσφορά σας και να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το έργο σας.Συγχαρητήρια θέλω να δώσω αρχικά στον κύριο Δημόπουλο για την προσφορά του, την ιδιαίτερη φροντίδα του και τη λεπτομερή διοργάνωση που έκανε στην εκδρομή μας. Πιστεύουμε ότι στην δύσκολη εποχή που ζούμε, είναι πολύ όμορφο να μας δίνεται η δυνατότητα να ξεχνάμε τα καθημερινά μας προβλήματα και εκείνος το πέτυχε.

Επίσης τον ευχαριστούμε για την άψογη επιλογή του προσωπικού που ενδιαφέρθηκε για τη διοργάνωση όπως η κυρία Ελένη αλλά και τους ανθρώπους που μας πλαισίωσαν και μας άντεξαν για μια ολόκληρη εωδομάδα όπως και ο κύριος Δήμος και η κυρία Μαρία. Μαζί με τα τόσα ευχαριστώ μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα μείνουμε πιστοί στο πνεύμα της αμοιβαίας υπόσχεσης για συνεργασία και σύσφιξη των σχέσεών μας. Είμαστε σίγουροι για το ποιόν του χαρακτήρα σας και της δουλειάς σας και ξέρουμε πως θα βρίσκεστε πάντα δίπλα μας αρωγοί στην προσπάθειά μας.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μ.Β., Επιτροπή Ταμείου Ευημερίας Προσωπικού

Δεν έχω λόγια πραγματικά να σας ευχαριστήσω για όλα. Περάσαμε πάρα πολύ καλά και το χρωστάω σε όλους σας. Οι συνεργάτες σας ήταν άψογοι και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Συγνώμη αν σας κούρασα και σας δυσκόλεψα. Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε και μακάρι να ξανασυνεργαστούμε.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Π.Α.

Ολοκληρώνοντας αισίως την εβδομαδιαία εκδρομή μας, την περιήγησή μας, στην κεντρική Μακεδονία επιθυμώ να σας ευχαριστήσω για την άρτια διοργάνωση. Να ευχαριστήσω εκ μέρους της συζύγου μου και των συγγενών μας, Ε. Κ. και Α. Κ., που ταξίδεψαν για ακόμα μία φορά με το πρακτορείο Himalaya. Ευχαριστούμε την ευγενική συνοδό μας και το γιο της, που κι εκείνος με την παιδική χάρη του προσέφερε χωρίς ίσως να το ξέρει. Ευχαριστούμε τον οδηγό μας και όλο το προσωπικό του γραφείου.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ν. Κ. Μ., Ρέθυμνο

Σχετικά με το ταξίδι στήν Αγία Πετρούπολη για 17-21/06 του Σωματείου Βύρωνα <<Σπίτι τής Ευρώπης>>,θα πρέπει να μεταφέρω τίς ευχαριστίες και τόν ενθουσιασμό όλων των μελών τής αποστολής του Σωματείου για τήν άριστη οργάνωση και τόν σωστό διακανονισμό κάθε λεπτομέρειας του ταξιδίου, από τήν προετοιμασία στήν Ελλάδα, από τήν αναχώρηση στο αεροδρόμιο και από τήν εν γένει διαμονή σε άριστο ξενοδοχείο τής επιλογής σας αλλά και από τήν επιστροφή μας από το εξωτερικό. Οι άριστες αυτές εντυπώσεις όλων τών μελών τής αποστολής μας, μας παρακινούν όπως κάθε μελλοντικό μας ταξίδι ανατεθεί στο γραφέιο σας, προκείμενου να έχουμε τα ίδια άριστα αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε όλοι μας πάρα πολύ και ευχόμαστε να είσθε πάντα δυνατοί στην εξαιρετικά επιμελημένη εργασία σας.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Πρόεδρος Β.Σ. "Το Σπίτι Της Ευρώπης", Βύρωνας

Με την ολοκλήρωση της Eξόρμησης του Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το πρακτορείο Himalaya Travel και εσάς προσωπικά για το σύνολο των ενεργειών και πρωτοβουλιών που συνέβαλαν αποφασιστικά στην ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή της εκδρομής μας και για την εν γένει άψογη συνεργασία μας.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ & ΠΕΛΛΑ

Λ. Ζήση & Β. Κάρας, Κολλεγιο Αθηνών

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Ελληνικός Σύνδεσμος Πανάγιου Τάφου, Λάζαρος Μάρκου
Όλα κύλησαν άψογα .. Το ξενοδοχείο ήταν εξαιρετικό, οι οδηγοί, η ευγένεια και η συνεργασία τους άψογη, η συνοδός μας ήταν άψογη και πολύ αποτελεσματική .. Όλα κύλησαν υπέροχα .. Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία. (Καθηγήτρια Π.Μ.)

&

Περάσαμε υπέροχα η οργάνωησ από μέρους σας ήταν πραγματικά εξαιρετική και στο κομμάτι των μεταφορών αλλά και της διαμονής και τησ διατροφής. Η συνοδός σας η Μαρία ήταν επίσης εξαιρετική, μπράβο! θα σας σύστηνα ευχαρίστως. (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Χ.Γ.)

ΤΑΞΙΔΙ EUROSCOLA ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Π.Μ. & ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Χ.Γ.

Αξιότιμε κ. Δημόπουλε,

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Μετά πολλών ευχών

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Ενοριακός Ιερός Ναός Παμμέγιστων Ταξιαρχών Καλαμάτα - Αρχιμ. Θεόκλητος Λαμπρινάκος

Άρθρα, αφιερώματα & δημοσιεύσεις

ΤΑΞΙΔΙ + ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Διαβάστε το σχετικό άρθρο

  • Φιλελλήνων 4, 4ος όροφος
    Πλ. Συντάγματος, 10557 Αθήνα
  • Τηλ: 210 322 5159, 210 321 2084
  • Fax: 210 325 1474
  • Ωράριο λειτουργίας:
    Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-18:00
  • Email: info@himalayatravel.gr
  • ΜΗΤΕ: 0206E60000460500

© 1985-2017 Himalaya Travel - Designed and developed by IT Concept