Ionian-Sea-freepixabayfoto-beach-1762057_1920

ΜΑΓΙΚΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ


ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ – ΣΥΒΟΤΑ


4 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ


ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


  ΙΟΥΛΙΟΣ 2020:  18 , 25    &    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020:  1 , 22


1η Μέρα: Αναχώρηση 08:00, ημίωρη στάση στην περιοχή του Ισθμού και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, για την παραλία Γριμπόβου, στην πόλη της Ναυπάκτου. Παραμονή για περιπάτους η κολύμπι και συνεχίζουμε για Αμφιλοχία, στάση, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό, μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΠΡΕΒΕΖΑΣ, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στην όμορφη κωμόπολη της Πάργας, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.


2η Μέρα: Μετά το πρωινό με τουριστικό πλοιάριο θα περιηγηθούμε στις σπηλιές των ΠΑΞΩΝ, θα σταθούμε για λίγο στη μαγευτική παραλία των ΑΝΤΙΠΑΞΩΝ με τα τουρκουάζ νερά ( δυνατότητα να βουτήξουν από το πλοιάριο οι πιο τολμηροί ) και τέλος θα επισκεφθούμε το όμορφο νησάκι των ΠΑΞΩΝ που βρίσκεται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας και σε απόσταση 8 μιλίων από τις Ηπειρωτικές ακτές. Πρωτεύουσα τους είναι ο γραφικός Γάιος ο οποίος προστατεύεται φυσικά, από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον ‘Αγιο Νικόλαο. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή το απόγευμα στην ΠΑΡΓΑ, σχετική παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.


3η Μέρα: Πρωινό και αναχώρηση για το νησί της ΛΕΥΚΑΔΑΣ και το κοσμοπολίτικο Νυδρί, για να ξεκινήσουμε μια ολοήμερη απολαυστική κρουαζιέρα. Πρώτος σταθμός το ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ με την πασίγνωστη μαγευτική παραλία, για να ακολουθήσει το γραφικό ΦΙΣΚΑΡΔΟ της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στο νησί του Οδυσσέα, την ΙΘΑΚΗ. Μοναδική και η επόμενη εμπειρία μας, βλέποντας το πλοίο να μπαίνει μέσα στο σπήλαιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, αλλά και το ΜΕΓΑΝΗΣΙ. Η υπέροχη θαλασσινή μας περιήγηση τελειώνει με το ΣΚΟΡΠΙΟ και το νησί του μεγάλου μας ποιητή, Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, το ΜΑΔΟΥΡΗ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.


4η Μέρα: Πρωινό και επίσκεψη στα ΣΥΒΟΤΑ όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να κολυμπήσουμε η εναλλακτικά ΜΙΝΙ περιήγηση προαιρετικά με τουριστικά πλοιάρια στους μαγευτικούς κολπίσκους. Επόμενος σταθμός οι πηγές του ποταμού Αχέροντα στο χωριό ΓΛΥΚΗ, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να περπατήσουμε στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού και να απολαύσουμε ένα σπάνιο οπτικοακουστικό θέαμα, αντικρίζοντας τους τεράστιους βράχους και ακούγοντας τον ήχο των νερών που αναβλύζουν από την καρδιά των Σουλιώτικων βουνών. Γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για Αθήνα, μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


 • 215 € κατ`άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 
 • 290 € κατ`άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
 • 195 € για παιδί έως 12 ετών σε 1 τρίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο με 2 ενήλικες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑNΟΝΤΑΙ:


 • 3 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο BACOLI 3* HOTEL στη Πάργα
 • 3 πρωινά
 • Εκδρομές -Περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Εισιτήρια πλοιαρίου για την επίσκεψη στους ΠΑΞΟΥΣ
 • Εισιτήρια πλοιαρίου για ημερήσια κρουαζιέρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ
 • Αρχηγός – συνοδός, ΦΠΑ, Φόρος διαμονής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (πληρώνονται επι τόπου): Αχθοφορικά, ποτά, γεύματα – δείπνα, φιλοδωρήματα, χρήση minibar στο δωμάτιο, εισιτήρια-εισόδοι σε επισκεπτόμενους χώρους/αξιοθέατα/κρουαζιέρες/μουσεία/μνημεία/αρχαιολογικούς χώρους και ότι δεν αναφέρετε στα περιλαμβάνονται.

Σημείωση: Είναι δυνατόν να γίνει αλλαγή στη σειρά των επισκέψεων 2ης & 3ης ημέρας.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Δευτέρα-Παρασκευή  09:00-18:00  /  210 – 3225159 , info@himalayatravel.gr 


 • Φιλελλήνων 4, 4ος όροφος
  Πλ. Συντάγματος, 10557 Αθήνα
 • Τηλ: 210 322 5159, 210 321 2084
 • Fax: 210 325 1474
 • Ωράριο λειτουργίας:
  Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-18:00
 • Email: info@himalayatravel.gr
 • ΜΗΤΕ: 0206E60000460500

© 1985-2017 Himalaya Travel - Designed and developed by IT Concept