ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ


ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΣΤΗ ΜΑΡΠΗΣΣΑEARLY BOOKING ΕΩΣ 30/3/2020 …. από 295 €


4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ


1η Μέρα, Μ.ΠAΡAΣKEYH, ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΡΟΣ: Συγκέντρωση στις 06:00 και μεταφορά στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους 07:25 για την πανέμορφη Πάρο. ‘Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην ΠΑΡΟΙΚΙΑ και επίσκεψη στην Βυζαντινή εκκλησία της Παναγιάς της Εκατονταπυλιανής όπου θα έχουμε χρόνο για προσκύνημα. Το απόγευμα, μετά το πλούσιο σαρακοστιανό δείπνο, θα ξεκινήσουμε για το χωριό της Μάρπησσας, για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου που γίνεται με έναν πρωτότυπο τρόπο συγκεντρώνοντας ξεχωριστά στοιχεία τα οποία συνθέτουν μια μαγευτική εικόνα. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της περιφοράς, πραγματοποιούνται δεκαπέντε στάσεις σε καθεμία από τις οποίες ρίχνεται φως σε κάποιο σημείο του βουνού ενώ παράλληλα αναβιώνουν οι σκηνές των Παθών από τα παιδιά του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διαν/ση.


2η Μέρα, Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ, ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ: Πρωινό και περιήγηση – γνωριμία με το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Ξεκινάμε με το Μοναστήρι του Αγ. Αρσενίου, ένα από τα ιστορικότερα της Πάρου, όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου και συνεχίζουμε την Αλυκή και το Μουσείο “Σκορπιός”, έργο του ντόπιου ναυτικού Μπενέτου Σκιαδά. Θα θαυμάσουμε τη συλλογή από εντυπωσιακές μακέτες πλοίων στον κήπο του και τις μινιατούρες από τα πιο γνωστά μνημεία των Κυκλάδων. Ακολουθεί το ορεινό χωριό ΛΕΥΚΕΣ, η πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Κλείνουμε την περιήγηση μας με την κοσμοπολίτικη Νάουσα, με τα στενά δρομάκια της και το παραδοσιακό γεφύρι στην είσοδό της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία και αμέσως μετά Αναστάσιμο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


3η Μέρα, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ: Χριστός Ανέστη – Χρόνια Πολλά !!! Πρωινό και λίγος χρόνος για περιπάτους στα γραφικά σοκάκια της Παροικιάς, μέχρι νωρίς το μεσημέρι που ξεκινάει το πασχαλινό γλέντι με κεράσματα από το περίφημο Παριανό απόσταγμα της σούμας και ποικιλία τοπικών τυριών. Ακολουθεί πλούσιο πασχαλινό γεύμα με δωρεάν αναψυκτικά, μπύρα καθώς και τοπικό λευκό η κόκκινο κρασί και το κέφι κορυφώνεται ….! Νωρίς το απόγευμα θα φθάσουμε στο λιμάνι της ΠΟΥΝΤΑΣ, όπου με F/B θα φθάσουμε στο κοντινό και γραφικό νησάκι της ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ για τον απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.


4η Μέρα, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΠΑΡΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Πρωινό και λίγος χρόνος ελεύθερος, μέχρι την ώρα αναχώρησής (10:45 ) για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ. ‘Αφιξη και μεταφορά στα σημεία αναχώρησης.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Περιηγήσεις με πούλμαν, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΑΡΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Ακτοπλοϊκά  εισιτήρια ΠΟΥΝΤΑ-ΑΝΤΙΠΑΡΟ-ΠΟΥΝΤΑ, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Pandrossos 3* στην Παροικία, 3 πρωινά σε μπουφέ, Πλούσιο  δείπνο με νηστίσιμα τη Μ.Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα αλλά και κυρίως  πιάτο, Σαλάτες, συνοδευτικά, τσουρέκι, κόκκινο αυγό, κουλούρι. Πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, με απεριόριστη κατανάλωση σε Λευκό η Κόκκινο κρασί, αναψυκτικά, μπύρα. Αρχηγό – συνοδό. ΦΠΑ. Φόρος διαμονής.


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Προσωπικά έξοδα, χρήση μίνι μπαρ στο δωμάτιο, Ποτά, τηλεφωνήματα, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, μνημείων και γενικά επισκεπτόμενων χώρων και γενικά ότι δεν αναφέρετε στα περιλαμβάνονται.


Σημείωση: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει χωρίς καμία παράληψη.


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ


 • 310 € – σε δίκλινο ( – 15 € ανά άτομο για κρατήσεις με προκαταβολή έως 15/03/2020) 
 • 365 € – σε μονόκλινο ( – 15 € για κρατήσεις με προκαταβολή εως 15/03/2020 )

 • 275 € – 3ο άτομο παιδί έως 12 ετών σε 3κλίνο με extra bed

 • Φιλελλήνων 4, 4ος όροφος
  Πλ. Συντάγματος, 10557 Αθήνα
 • Τηλ: 210 322 5159, 210 321 2084
 • Fax: 210 325 1474
 • Ωράριο λειτουργίας:
  Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-18:00
 • Email: info@himalayatravel.gr
 • ΜΗΤΕ: 0206E60000460500

© 1985-2017 Himalaya Travel - Designed and developed by IT Concept